Col·lapse matinal a l'autopista AP-7 al seu pas per l'àrea urbana de Girona.

Un cotxe ha bolcat a l'altura de Salt cap a un quart de nou del matí i això ha causat llargues cues en sentit França. La situació viària s'ha normalitzat al cap d'una hora.

El vehicle accidentat i la presència dels efectius d'emergències (Mossos, Bombers i SEM) ha dificultat el trànsit rodat. Inicialment s'havia tallat per complet el trànsit, segons el Servei Català de Trànsit.

A un quart de deu del matí, el sinistre viari obligava a deixar només dos carrils obert al trànsit en sentit França. Això ha generat retencions considerables de vehicles que van en sentit Figueres. Segons infoAutopistas, les cues shan arribat als dos quilòmetres de longitud. Finalment, cap a un quart de deu del matí, s'ha reobert el trànsit a tota l'autopista i s'ha normalització la situació.

Pel que fa a l'accident de trànsit no ha deixat ferits. Concretament, segons Trànsit, el cotxe ha xocat contra la mitjana de la carretera i arran d'això ha bolcat al tercer carril. El conductor ha resultat il·lès.

En total s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i els Bombers i el SEM, els dos últims no han hagut de fer tasques d'excarceració ni tampoc cap mena de trasllat.