L'Ajuntament de Salt ha aprovat la cessió, de forma temporal, de tres aules de la Coma Cros a l'Ajuntament de Saltinstitut Vallvera després que el centre ho requerís. En aquestes aules s'hi han traslladat tres grups del Cicle Superior d'Animació Sociocultural i Turística del centre educatiu.

El motiu, segons expliquen des de l'institut, ha estat la creació d'una nova línia de primer d'ESO. Aquesta es va assignar al centre aquest curs degut al creixement demogràfic del municipi. Això, sumat a les necessitats del context de pandèmia, que ha portat als grups a ser estancs i a garantir espais amb distàncies de seguretat, els ha creat la necessitat de disposar de noves aules. Per aquest motiu, se'ls ha cedit, de forma temporal, tres classes a la Uned. Des de l'Institut Vallvera esperen que la situació es resolgui d'aquí a un o dos cursos, i puguin tornar a concentrar tot l'alumnat a les instal·lacions del seu centre.

L'organització i la distribució dels alumnes depèn finalment del Departament d'Educació de la Generalitat. De fet, a Salt es preveu la construcció del nou Institut Salvador Sunyer, en una parcel·la situada entre el parc Monar i l'escola La Farga. El ple de l'Ajuntament celebrat el 18 de gener va ratificar la darrera adquisició de terrenys, amb una superfície total de 7.500 metres quadrats, una operació que ja permetrà cedir els terrenys a la Generalitat i posar fil a l'agulla a la redacció del projecte i la posterior construcció de l'equipament