Els Mossos d'Esquadra . Els agents de la comissaria de Girona el van localitzar amagat al magatzem i el van arrestar. Es tracta d'un lladre multireincident de 34 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la ciutat. Els Mossos l'acusen de ser el presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

Els fets van tenir lloc pels volts de la mitjanit del dissabte 13 de març, quan els Mossos van ser requerits per adreçar-se a l'IES Santa Eugènia de Girona perquè havia saltat l'alarma de robatori en vàries zones del bar.

Finestra forçada

Finestra forçada Quan els agents de la comissaria de Girona van arribar al centre educatiu van poder veure ja des de fora que una de les finestres corredores del bar estava oberta i tenia signes de forçament. Un cop dins del local de restauració, els policies van veure que estava regirat i que hi havia un prestatge de fusta trencada.

Els agents van realitzar les primeres comprovacions i quan va arribar el responsable del bar, van entrar al magatzem. Va ser en aquest moment que es van trobar amb una sorpresa: van localitzar un home amagat en una cantonada, el qual va reconèixer a la policia que havia entrat al bar. Davant de les evidències i la seva confessió dels fets, els Mossos van detenir l'home pel robatori amb força.

El detingut és un home que compta amb nombrosos antecedents policials. Va passar el dia 15 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.