22 de març de 2021
22.03.2021
Diari de Girona

«Treball per projectes» a l'Escola d'Adults de Girona

L'alumnat del graduat en Eduació Secundària del CFA aprofita la participació del centre en l'Erasmus+ KA1

21.03.2021 | 23:24
Alumnes treballant a l'Escola d'Adults de Girona.

La implementació de la metodologia d'aprenentatge basada en projectes és un dels resultats de la participació del CFA Girona en dos projectes Erasmus KA1: La llengua és T-R-A-N-S-V-E-R-S-A-L (2028-2020) i Boosting Key Competences to Global AdultCitizens (2020-2022); projectes d'escola innovadors que pretenen orientar l'alumnat capa un aprenentatge competencial, sobretot comunicatiu i digital, fomentar el treball col·laboratiu i millorar les pràctiques pedagògiques.

En aquesta línia, Les migracions a Girona, estudi dels barris és el nom del projecte transversal i inclusiu que està duent a terme l'alumnat de GES 2 (Graduat d'Educació Secundària) de l'Escola d'Adults de Girona. Durant les dues primeres setmanes de març, l'alumnat treballa en parelles i les classes canvien el seu format habitual.

Les tasques i els reptes proposats des dels diferents àmbits -que inclouen l'anàlisi de dades estadístiques, mapes, entrevistes i recerca d'informació diversa- tenen l'objectiu final que l'alumnat investigui i arribi a conèixer diferents aspectes relacionats amb les migracions a la capital gironina.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit