Vuit dotacions dels Bombers han treballat aquest dissabte al matí en un incendi en un habitatge ciutat al número 1 del carrer Bellmirall del Barri Vell de Girona. Segons la policia local el foc no ha provocat ferits. Segons han informat els Bombers, l'avís pel foc s'ha rebut a les 10.38 h. L'incendi ha afectat un immoble de planta baixa i tres pisos, i ha provocat una forta columna de fum negre visible des de diversos punts de la ciutat. Els Bombers treballen en les tasques d'extinció des de l'exterior ja que la teulada ha cedit i es podria veure compromesa la seguretat dels efectius.

Una persona confinada a l'immoble ha pogut sortir a l'exterior. Els serveis del SEM també són a la zona. Segons ha informat el cos dels bombers a les 16 hores, les tasques d'extinció no finalitzaran fins que no s'acabi de retirar tota la runa de l'edifici afectat.

El tècnic municipal ja ha fet una primera revisió i s'hi ha desplaçat també unitat delsGREC (Grup Estructures Col·lapsades) per fer valoració conjunta.

A les vuit del vespre, l'incendi encara no s'ha donat per extingit. Una dontació dels bombers romandrà aquesta nit a peu de l'edifici calcinat per intervenir si l'incendi revifa. Segons ha declarat el cos, no es podrà donar totalment per apagat fins que no es desenruni i es revisi bé l'immoble afectat.

(Aquesta és una notícia en desenvolupament)