Vilablareix impulsa la construcció de l'esperada nova escola Madrenc. El ple extraordinari d'aquest dijous, 25 de març, va aprovar per unanimitat la licitació del projecte i de l'obra que haurà de materialitzar el nou equipament educatiu. El pressupost total és de 4.848.463,29 euros (sense IVA). La major part d'aquesta inversió (4,6 milions) finançarà l'execució dels treballs, mentre que la redacció del projecte té un pressupost de 187.000 euros.

«Estem molt contents, és una alegria molt gran poder licitar l'obra per a la construcció de la nova escola. Hem treballat molts anys per aconseguir aquest nou edifici tan necessari pel nostre municipi» assegura l'alcalde de Vilablareix, David Mascort. I és que, actualment, l'escola Madrenc compta amb l'edifici principal i diversos mòduls provisionals. Aquests s'han hagut d'afegir a causa de l'increment de la població del municipi en els darrers anys.

El nou edifici comptarà amb més de 3.300 m2 construïts, i se situarà en una parcel·la de 8.500 m2 al costat del centre cultural Can Gruart, entre els carrers Francesc Macià i Farigola. Un cop es publiqui l'anunci de licitació al Perfil del Contractant, s'obrirà el termini d'un mes per presentar ofertes.