Un motorista ha resultat ferit en ser envestit per un cotxe al carrer de la Creu de Girona.

El conductor de motocicleta ha perdut coneixement després de l'impacte i una ambulància del SEM l'ha traslladat a l'hospital Josep Trueta ferit de poca gravetat.

L'accident de trànsit s'ha produït quan faltaven pocs minuts per les dotze del migdia a l'encreuament del carrer Migdia amb el de la Creu, davant la seu de la Caixa.

El cotxe circulava pel carrer Migdia i seguiment, ha fet un gir cap al carrer de la Creu per incorporar-s'hi i ha xocat amb la moto. El motorista ha caigut del vehicle i ha anat a parar a sota del turisme. En el primer moment ha quedat inconscient.

La Policia Municipal de Girona, el SEM i els Bombers s'han traslladat fins aquest cèntric punt de la ciutat, on molta gent ha presenciat el sinistre viari.

Segons fonts de la policia municipal, l'accident s'ha produït per una maniobra incorrecta del conductor i que ha acabat causant un xoc frontal entre ambdós vehicles. No obstant, fonts de la família del conductor del cotxe asseguren que aquest estava aturat i que ha estat la moto la que l'ha envestit.

Els agents han realitzat la prova d'alcoholèmia i drogues al conductor i ha resultat negativa.

Mentre que el ferit ha estat atès una bona estona al lloc dels fets pels sanitaris del SEM que l'han traslladat posteriorment a l'hospital Josep Trueta amb una ambulància.