La Policia Local de Cassà ha desmantellat una plantació de marihuana, i detingut un home que portava 3,5 quilos de cabdells en dues actuacions diferents. D'una banda, el divendres 26 de març, un agent fora de servei de la Policia Local, va detectar una persona amb una actitud sospitosa. L'agent va avisar immediatament a la patrulla que estava de servei. Quan van arribar els agents, van identificar aquest individu, i posteriorment, van registrar el vehicle. En el seu interior, s'hi va trobar una bossa d'esport amb dues bosses de plàstic que contenien 3,5 kg de cabdells de marihuana. L'individu va ser detingut per un suposat delicte contra la salut pública i va passar a disposició judicial.

Plantació desmantellada

En una altra actuació, diumenge 4 d'abril, el cos policial va rebre una trucada on denunciaven un possible robatori o ocupació d'un habitatge al carrer Martí Dausà.

Els agents es van desplaçar al lloc, i en apropar-se, van notar que desprenia una forta olor de marihuana. Van avisar els Mossos d'Esquadra i en entrar a l'habitatge, es van comissar 287 plantes de marihuana i diferents estris. L'habitatge tenia l'electricitat punxada i diferents aparells de climatització i ventilació.