Els Mossos d'Esquadraamb un permís falsificat i, a més, mai s'havia tret el carnet.

Els agents de Trànsit el van enxampar a l'AP-7 anant a gran velocitat amb un grup de dos vehicles més d'alta gamma. El conductor arrestat és un jove holandès de 25 anys que juga a l'equip Altona 93, que pertany a la Quarta Divisió alemanya.

Els fets es van desencadenar la tarda de dissabte passat, quan agents de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van veure tres vehicles d'alta gamma -un d'ells un Lamborghini negre- que circulaven a alta velocitat pel carril esquerre de l'autopista AP-7, al punt quilomètric 63 en sentit sud, al seu pas pel terme municipal de Vilablareix.

Els agents de Trànsit van aturar els tres turismes d'alta gamma. Mentre feien les comprovacions van observar que el conductor d'un dels vehicles presentava un permís de conduir holandès que podria ser fals.

Consulta als experts

Consulta als experts Els policies van fer la consulta amb el Grup de Recerca i Documentació (GRD) de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona -que estan especialitzats en documentació- perquè comprovessin l'autenticitat del document i van determinar que es tractava d'un permís de conduir fals. A més, els policies van descobrir que el conductor tampoc havia obtingut mai el carnet de conduir ni cap llicència.

Per aquest motiu, l'home va quedar detingut i pel que fa al vehicle d'alta gamma, es va fer una substitució de conductor per part d'un dels acompanyants.

L'arrestat és un home de 25 anys, de nacionalitat neerlandesa i resident a Alemanya a qui acusen de ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor sense haver obtingut mai el permís de conduir i per un delicte de falsificació de document públic.

El detingut va passar l'endemà dels fets a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.