L'Ajuntament de Salt ha reforçat durant les darreres setmanes el servei de recollida de Ajuntament de Saltresidus neteja viària i deixalleria municipal amb la incorporació d'un nou camió i d'un corró compactador. D'aquesta forma, la flota de vehicles del servei és ara de quatre camions. Aquest fet està permetent augmentar la freqüència de les recollides, mentre, al mateix temps, també es poden cobrir imprevistos, segons explica el consistori en un comunicat.

Pel que fa al corró compactador, la nova maquinària permet reduir l'emmagatzematge dels voluminosos a la deixalleria municipal, i, d'aquesta manera, poder fer més viatges per recollir-ne.

«Les dues incorporacions, el nou camió i el compactador, són elements que ens permeten continuar millorant el servei, adaptant-lo a les necessitats de la vila», apunta el regidor de Serveis Urbans de Salt, Josep Valentí.

El corró compactador, amb un pressupost de 30.000 euros, s'ha subvencionat completament per l'Agència de Residus de Catalunya. Pel que fa a la incorporació del camió, aquesta està inclosa dins la modificació i actualització del servei que es va realitzar durant el 2020.