Els Mossos d'Esquadra

S'havia accidentat en un vial del municipi i una patrulla de la comissaria de Salt el va socórrer però l'home es va mostrar agressiu.

L'arrestat és un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Bescanó. L'acusen de ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, per conduir sota els efectes de l'alcohol, negar-se a fer les proves d'alcoholèmia i per atemptar contra els agents de l'autoritat.

Els fets van passar al voltant de les 10 de la nit de dimarts quan els agents de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona es van adreçar per donar suport a una patrulla de Mossos de la comissaria de Salt per socórrer un vehicle accidentat al carrer Montfullà de Bescanó.

Quan els agents van arribar al lloc, el conductor es trobava fora del vehicle i presentava una clara simptomatologia de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques. Per aquest motiu els Mossos de Trànsit el van requerir per fer-li la prova d'alcoholèmia.

Mossegades i cops

En intentar fer-li la prova, l'home es va mostrar desafiant i gens col·laborador. Finalment l'individu va agredir els agents amb cops de puny, de peu i mossegades.

L'home va quedar detingut i els agents van gestionar una grua per retirar el vehicle accidentat de la via.

El detingut va passar el dia 7 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.