Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Girona quan es volia emportar dues jaquetes d'una botiga i que va trencar la porta corredissa de l'establiment per fugir. Uns danys valorats en 5.000 euros. El detingut és un home de 18 anys, de nacionalitat maliana i amb domicili a Santa Coloma de Farners, se l'acusa de ser presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni, robatori amb força.

Els fets es van desencadenar a primera hora de la tarda del 13 d'abril quan agents dels Mossos de la comissaria de Salt van rebre l'avís d'adreçar-se fins a una botiga d'esports, situada a la plaça de Salt de Girona perquè el vigilant de seguretat tenia retingut un jove que havia intentat furtar dues jaquetes valorades en 210 euros.

Concretament, l'home havia entrat en el local i no s'havia volgut posar l'hidrogel. El vigilant va insistir que se'ls posés i aquest s'hi va negar. Per aquest motiu, l'efectiu de seguretat li va fer un seguiment i tot de cop, l'home va agafar les dues jaquetes.

El lladre va córrer fins a la sortida de l'establiment i durant la fugida va xocar amb la porta automàtica de la sortida i el vigilant el va poder interceptar. Però el lladre va colpejar la porta fins que un dels vidres es va escardar i va sortir de la guia. En aquells moments la dotació dels Mossos va arribar i va detenir-lo

En l'escorcoll els agents li van localitzar unes tisores dins el pantaló, i a la seva motxilla duia un ganivet de cuina amb una fulla d'uns 15 centímetres, una llanterna i un passamuntanyes.

Atès al CUAP Güell

El detingut va ser atès al CUAP Güell de Girona per les lesions al braç fruit dels cops i per petits talls provocats pel trencament dels vidres. El detingut, sense antecedents, va passar l'endemà a disposició del jutge, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.