Els Mossos d'Esquadra han determinat que les causes del foc de l'incendi mortal a Cassà de la Selva van ser accidentals.

Segons la investigació, el foc va originar-se en una estufa que hi havia en una de les habitacions de l'immoble, situat en uns baixos del carrer Raval. A partir d'aquí, les flames es van estendre amb rapidesa a la resta de les habitacions. L'incendi va provocar la mort de dues persones -dos homes- que en aquell moment eren a dins del pis, i va ferir-ne quatre més. Tres d'elles van haver de ser traslladades a l'hospital Santa Caterina per inhalació de fum. Els Mossos d'Esquadra ja tenen identificades les dues víctimes mortals, però encara estan pendents de confirmar-ho amb les proves d'ADN.

L'incendi mortal de Cassà de la Selva del divendres passat es va originar cap a les 8.42 hores del matí. Les flames van afectat del tot un pis situat als baixos del número 51 del carrer del Raval. Segons va informar l'Ajuntament, l'immoble estava ocupat i tenia la llum punxada.

La investigació dels Mossos, però, ha conclòs que l'origen de les flames no va ser un curtcircuit provocat per una connexió precària. Els agents de la unitat central experts en incendis estructurals, juntament amb els de la unitat territorial d'investigació van dur a terme la inspecció ocular de l'immoble.

Segons les primeres conclusions, l'origen del foc va ser accidental. S'hauria originat en una estufa que hi havia en una de les habitacions i, des d'aquí, ràpidament les flames es van estendre al mobiliari i a la resta de l'immoble.

El foc va causar la mort a dos homes que en aquells moments estaven dins del pis. A més, també hi va haver quatre persones més intoxicades per inhalació de fum. Tres d'elles van haver de ser traslladades a l'hospital Santa Caterina de Girona.

En paral·lel a la investigació de les causes de l'incendi, els Mossos d'Esquadra també treballen per certificar la identitat de les dues víctimes mortals. Ja en saben els noms, perquè els qui eren amb ells a dins del pis els han identificat, però s'està pendent de rebre les proves d'ADN per certificar-ho.