Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona que va cometre quatre furts en només 10 dies a l'outlet del Corte Inglés de Girona. Va sostreure productes per més de 1.600 euros. La policia l'ha pogut identificar gràcies a les imatges de les càmeres de vigilància. Es tracta d'una dona especialitzada en furts i que en fa el seu modus vivendi. Té 36 anys, nacionalitat espanyola i viu a Sant Julià de Ramis. Compta amb nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni, la major part furts.

La detenció es va realitzar el 14 d'abril però els fets són d'entre el 30 al 7 d'abril. En tots els casos, el vigilant de seguretat de la botiga, situada a la carretera Barcelona de Girona, va alertar els Mossos dels fets i finalment se l'ha pogut detenir. En els furts sempre s'emportava roba de marca de vestir i d'esport. Va actuar els dimarts 30 de març i 6 d'abril i els dimecres 6 i 7 d'abril. En cada furt la dona no va superar mai els 440 euros.

En total va robar roba valorada en 1.676 euros. Davant dels fets, els Mossos van obrir una investigació i finalment, va culminar amb la seva identificació després del reconeixement en imatges de l'autora dels fets. La detenció es va fer el dia 14 d'abril i la dona està acusada de ser la presumpta autora de quatre delictes de furt.