21 de abril de 2021
21.04.2021
Diari de Girona

La Festa de Sant Jordi de Salt comptarà amb 27 parades

Se situaran al Passeig Ciutat de Girona, en un espai perimetrat i amb un únic circuit

21.04.2021 | 19:29
La Festa de Sant Jordi de Salt comptarà amb 27 parades
Tot a punt per la celebració a Salt aquest divendres 23 d'abril de la Diada de Sant Jordi. Tal com és habitual, el punt neuràlgic de la Festa serà el Passeig Ciutat de Girona, on s'instal·laran les parades. Finalment hi haurà 27 parades: 20 d'entitats, 6 de professionals i una d'informació municipal.

A la zona, s'hi habilitarà tot un dispositiu per complir amb les normatives sanitàries i d'higiene aprovades per la Generalitat per fer front a la Covid-19.

En aquest sentit, l'espai estarà perimetrat i amb un circuit únic per evitar que es creuin els veïns i veïnes que hi passegin. El punt d'entrada serà a l'alçada del carrer Manuel de Falla i la sortida, per Miguel de Cervantes. L'horari serà de nou del matí a vuit del vespre.

 
També hi hauran dispensadors de gels hidroalcohòlics i totes les parades s'instal·laran complint amb les distàncies de seguretat establertes per la normativa vigent.
 
La regidora de Cultura de l' Ajuntament de Salt, Núria Heras, explica que "estem molt contents per, després de l'obligat parèntesi de l'any passat, poder tornar a gaudir i compartir amb els saltencs i saltenques d'un dels dia més macos de l'any. Tot plegat tenint en compte les mesures de distàncies de seguretat i d'higiene que ens marca la normativa".

El cartell de la Festa de Sant Jordi de Salt ha estat dissenyat per Delphine Labedan, pintora i coordinadora de l'Escola Municipal de Belles Arts.

Activitat de la Biblioteca Iu Bohigas

D'altra banda, la Biblioteca Iu Bohigas de Salt ha posat en marxa una activitat a les xarxes socials sota el nom "Quin és el teu racó preferit per llegir?". Es poden enviar les imatges etiquetant la biblioteca o per correu electrònic (bibsalt@salt.cat) i totes elles formaran part d'un àlbum que es compartirà posteriorment.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit