Avui, coincidint amb la diada de Sant Jordi, l'associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial llança una nova campanya de dinamització sectorial amb què es vol promocionar les llibreries, els restaurants i els hotels adherits a l'entitat.

Sota el lema «El petit comerç et regala cultura i gastronomia. Viu Girona», l'associació premiarà les compres realitzades en tots els comerços associats amb llibres, àpats i nits d'hotel a través d'un sorteig.

La campanya, que compta amb el finançament de la Diputació de Girona, dona continuïtat a un seguit d'actuacions dissenyades per atreure la compra i donar visibilitat a l'establiment de proximitat de la ciutat. «En aquesta ocasió, hem volgut posar l'accent en la cultura i la gastronomia perquè són especialment uns dels sectors més castigats per la pandèmia», va explicar el gerent de l'associació de comerciants, Mònica Bartrina.

La campanya durarà fins al 29 de maig. El 31 de març es va tancar l'últim concurs i ara s'estan lliurant els premis. Entre els diferents sortejos que s'han fet, des de l'octubre de l'any passat i fins ara, s'haurà sortejat un total de 70.000 euros, en xecs regal bescanviables als establiments associats.