Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres a la tarda un veí de Girona de 58 anys després de robar i donar un cop de puny a la dependenta d'una fleca del Barri Vell de Girona. El detingut, amb 23 antecedents, va poder interceptat poc després pels agents amb la descripció d'un testimoni i de la víctima. Ahir va passar a disposició judicial acusat d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van passar quan faltaven sis minuts per les set de la tarda. Es va rebre l'avís des del 112 que s'havia produït un robatori amb violència a una fleca del carrer de la Barca. Es van activar diverses dotacions policials.

La dependenta estava al magatzem i en sortir va veure un home que obria la caixa registradora. Li va cridar l'atenció i l'individu va donar-li un cop de puny i va fugir, emportant-se monedes i bitllets de la caixa. Amb la descripció de la víctima i la d'un testimoni que va sentir els crits i va veure fugir l'home es va iniciar la recerca. Se'l va interceptar a la plaça Sant Feliu.

En l'escorcoll van trobar-li un parell de navalles i els diners de la caixa. Va ser detingut i ahir va passar a disposició judicial. Acumula antecedents per robatori a benzinera, establiments comercials, a domicili, estrebades, amenaces, lesions, entre d'altres.