La Policia Municipal de Girona

Es tracta d'un jove de 17 anys a qui s'acusa de ser el presumpte autor d'un robatori amb força en un establiment comercial.

Els fets es van desencadenar aquest passat diumenge a mig matí, quan la Policia Municipal va rebre una trucada d'un ciutadà que els alertava que hi havia una persona a dins del basar xinès Super Euro, ubicat a l'altura del número 38 de la carretera Barcelona de la ciutat de Girona.

El testimoni va donar una descripció del presumpte lladre i ràpidament efectius de la Policia Municipal es van desplaçar a la zona.

Es va comprovar que s'havia perpetrat el robatori i que hi havia trencadissa dels vidres del local. Alhora, els agents, gràcies a la col·laboració de ciutadania, que els va facilitar la descripció del lladre que havia fugit, van poder localitzar el presumpte delinqüent a la plaça Espanya.

En veure la policia, però, el jove va fugir ràpidament però va ser interceptat pels agents. Va quedar detingut per un robatori amb força en un establiment comercial.

El basar xinès, en el moment dels fets, estava tancat, ja que era diumenge. Els seus responsables posterioment van informar a la policia que trobaven a faltar diversos objectes que el lladre havia sostret de l'interior.

Aparadors i cadenes trencats

Aparadors i cadenes trencats D'altra banda, cal destacar que el lladr,e per poder-hi accedir, va trencar amb un objecte contundent l'aparador de la botiga i també dos cadenats de seguretat de la porta d'entrada.