Les ciutats de Girona i Salt van registrar ahir la tempesta . A la capital gironina, la pluja va deixar 36,4 mm al carrer Ciutadans, al Barri Vell, i 36,9 litres per metre quadrat a Montjuïc. A Salt, on va ploure més, es van acumular fins a 40,2 litres de pluja, i a Sarrià de Ter, en van caure 19,8. La tempesta més forta va tenir lloc entre les tres i les quatre de la tarda a Salt.

En altres municipis de la comarca del Gironès també va ploure, tot i que amb menys intensitat. Per exemple, la precipitació acumulada a Canet d'Adri va ser de 3,9 litres, o a Cassà de la Selva on van caure 1,6, lluny de les xifres registrades a Salt.

Màximes i mínimes

Màximes i mínimes A Girona, la humitat relativa d'ahir va ser del 85%, i la temperatura (registrada a les 10.44 del matí) i la mínima va ser de 12,5 °C, de matinada, a les 5.30 hores.

Les temperatures a les sis de la tarda eren de 14 °C a Salt, amb un 91 % d'humitat. La temperatura màxima a la localitat saltenca va ser de 19,1 °C, mentre que la mínima es va registrar en 13 °C. A Sarrià de Ter, les temperatures extremes van oscil·lar entre els 19,6 °C i els 13 °C.