La marca de calçat Munich acaba de tancar la seva botiga al botiga Barri Vell de Girona, després de dos anys i mig d'haver obert.

Aquesta setmana s'ha despenjat el cartell, s'ha buidat l'interior del local -que havia estat mil·limètricament dissenyat per la firma- i s'ha penjat el cartell d' «Es lloga».

Aquest local, de vuitanta-sis metres quadrats, s'afegeix a la llista de nombrosos comerços de la ciutat que han hagut d'abaixar la persiana del seu negoci definitivament, per culpa dels efectes negatius de la pandèmia de la covid-19 sobre l'economia.

Munich va obrir aquesta botiga el novembre del 2018, al número 23 del carrer de l'Argenteria, en ple procés d'expansió de la marca amb obertures simultànies a diferents punts del territori.

Studio Animal, especialitzats en interiorisme, van ser els encarregats de dissenyar l'interior de la botiga de Girona amb una posada en escena bastant característica, que combinava tons daurats amb restes de l'antiga muralla de Girona.

Els motius del tancament ?passat tan poc temps des de l'obertura i després de fer una bona inversió per condicionar l'espai? es desconeixen. Aquest diari ha intentat, sense èxit, obtenir aquesta informació.