La Policia Municipal de Girona va ser alertada pels veïns del barri de Mas Ramada després que aquests es trobessin amb motocicletes de cros fent curses per la zona. Les tasques de recerca van derivar en una persecució per la Vall de Sant Daniel d'un grup de tres joves, que van fugir deixant una de les motos enrere. La policia els va perdre la pista, però més endavant van localitzar dues motocicletes més. Cap dels vehicles tenia matrícula ni assegurança.

Els veïns de Mas Ramada lamenten que es tracta d'una problemàtica freqüent i que genera molèsties al barri pel soroll i la perillositat d'aquestes curses, ja que les motos arriben a circular a gran velocitat. A més, troben una escapatòria fàcil endinsant-se al massís de les Gavarres.El cos policial va rebre l'avís de la presència d'aquestes motos fent curses, que no tenien matrícula, a través de l'Associació de Veïns de Mas Ramada, dilluns passat a la tarda. Aleshores, agents de la Policia Local van activar-se per fer feines de recerca a la zona. Unes tasques que es van estendre fins a la Vall de Sant Daniel.

Allà, els agents van localitzar un grup de tres joves que estaven aturats, segons expliquen fonts policials. Aquests es trobaven amb una motocicleta que havia tingut un accident «tota sola». En veure els agents, els nois van sortir corrents, sense endur-se la motocicleta. Va ser l'inici d'una persecució que va passar per la muntanya de la O, fins que els agents van arribar a una zona boscosa, on els van perdre.

Posteriorment, la policia local va localitzar dues motocicletes més abandonades, que tampoc no tenien matrícula ni assegurances. Així, les tres motos van ser retirades i es van dur al dipòsit. Finalment no es van poder localitzar els autors dels fets.