La seu de Ciutadans amb impactes de llançaments de pintura a la seva façana.

Aquesta acció duta a terme durant la matinada també ha anat acompanyada de la col·locació d'adhesius a la seu del partit polític a Girona situada al carrer de la Creu.

Aquestes enganxines porten la frase «Sou responsables #crisieducativa», que ja van ser utilitzades en l'ocupació del rectorat de la UdG del dia 20 d'abril. Són adhesius del SEPC (Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans)

Els Mossos d'Esquadra

Arran de l'atac, el partit a Girona ha informat dels fets a través de les seves xarxes socials i condemnen els fets. Entre altres, el partit assegura que "els catalans no mereixen una societat basada en l'odi i la violència, que assenyala, insulta i agredeix qui pensa diferent"

El president del grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa també ha fet una enèrgica condemna dels fets de Girona a través del seu compte de Twitter. On assegura que ha patit un atac arran de la seva "defensa de l'educació trilingüe i l'escala concertada".

De fet, el dijous al matí la seu taronja de Barcelona, segons informa Ciutadans, també va patir un atac signat pel SEPC amb unes pintades contra l'escola concertada i el bilingüisme.

Barcelona

A banda de Girona, Ciutadans condemna en un comunicat l'atac patit aquesta nit a la seva seu de Barcelona on han aparegut unes pintades en les quals es pot llegir "Felicitats, ara com pagareu això, vividors"

La formació taronja assegura que no desistirà en la "defensa de la democràcia, la convivència i la unió a Catalunya" malgrat aquests atacs perquè "els catalans no mereixen una societat basada en l'odi i la violència, que assenyala, insulta i agredeix al qui pensa diferent". Cs ja ha denunciat els fets davant els Mossos d'Esquadra, tal com fa davant qualsevol acte vandàlic que pateix.