El restaurant König Sandwiches de Girona va reobrir ahir, quatre mesos i mig després de l’incendi originat per un curtcircuit en una fregidora de la cuina. El local, situat al carrer Calderers número 16, davant la plaça de Sant Fèlix, es va posar en marxa de nou amb normalitat i amb les mateixes prestacions, i ara està operatiu des de les 9 del matí fins a les 12 de la nit.

Xavier Bou, director d’operacions del Grup König, explica que «estem contents de poder tornar a obrir el König Sandwiches després de l’ensurt que vam tenir i on, afortunadament, només vam haver de lamentar danys materials al nostre local». El 9 de gener, el foc, iniciat a la cuina de l’establiment, es va propagar cap a la primera planta i el fum es va dispersar als pisos superiors pel fals sostre. Els Bombers van extingir-lo en poca estona.

Vídeo | Les imatges de l'incendi al restaurant Konig al Barri Vell de Girona

Vídeo | Les imatges de l'incendi al restaurant Konig al Barri Vell de Girona Redacció

El König Sandwiches, situat a tocar del Cul de la Lleona, es va inaugurar el 2004 i compta amb zona interior i terrassa. Es tracta d’un König amb una carta especial que es diferencia per preparar entrepans planxats, entre d’altres.