La Policia Municipal de Girona va detenir dijous un jove de setze anys després que s’intentés fugar amb una moto robada a l’avinguda Lluís Pericot.

El menor circulava per l’avinguda als volts de les vuit del vespre quan va veure una patrulla i va començar a controlar els agents de forma nerviosa.

Per aquest motiu, la policia va decidir intentar aturar-lo, però el jove va accelerar i va fer cas omís a les indicacions de la patrulla. Aquí va començar una fugida amb conducció temerària. El jove es va saltar diversos semàfors i alguns vehicles van haver de frenar de cop per evitar un accident. També va fer canvis de sentit imprudents. Mentrestant, la patrulla demanava reforços a altres agents de la zona.

En arribar a la rotonda de Montilivi, el jove va relliscar i va caure a terra. Això va provocar que deixés el ciclomotor i seguís la fugida corrent en sentit a l’institut Montilivi. Una vegada allà, el menor va saltar la tanca i es va infiltrar entre els alumnes. Això va fer que els agents seguissin amb la recerca i buscant testimonis. Finalment, el van localitzar a la plaça Ciutat de Figueres.

En veure la policia, el jove va fugir corrent una altra vegada i va obligar diversos vehicles a frenar bruscament per evitar que l’atropellessin.

La Policia Municipal el va acabar interceptant al carrer de Josep Ametller i Vinyes i el van detenir per quatre delictes. Se’l considera culpable d’un delicte de robatori d’un vehicle, un altre de conducció temerària, un per conduir sense permís i un quart de resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

En paral·lel, la Policia Municipal de Girona va contactar amb el titular del ciclomotor per informar-li que li havien robat el vehicle al carrer de Francesc Ciurana sobre les sis de la tarda.