Quart ha posat a la venda tres parcel·les urbanitzables que són propietat municipal. Ho fa a petició dels veïns i veïnes i per poder injectar líquid als comptes del consistori.

Els ingressos, tal com va explicar ahir el regidor d’Urbanisme del municipi Miquel Cortés, es destinaran a projectes municipals.

Les inversions

Concretament, està previst fer dues inversions vinculades a aquesta venda. La primera, relacionada amb la riera del Celrè. «Es vol acostar la llera a la població i fer-hi un passeig transitable», va dir Cortés. La segona inversió prevista és el sanejament del sector de Can Rossa que va quedar malmès després del temporal Gloria.

Amb les tres vendes, que es faran en format subhasta durant un període de vint dies, es preveu ingressar uns 250.000 euros.

Dels tres solars, n’hi ha dos d’ubicats a Palol d’Onyar que tenen al voltant de 200 m². Aquests terrenys s’han posat a la venda a partir de 60.000 € més IVA. La tercera parcel·la està a Quart i se subhasta a partir de 128.000 € més IVA. Aquesta última té 400 m².

«Les de Palol permeten construir-hi cases adossades i la de Quart, una casa amb jardí al voltant», va explicar Cortés.