Les actuacions de preestrena del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona que s’han dut a terme a l’Espai Gironès han tingut un gran èxit. El centre comercial va acollir dissabte dues funcions d’aquest esdeveniment d’èxit mundial, amb actuacions de Thu Hien (hula hoops); del pallasso Cesar Dias; de Viktor Krachinov (malabars); i de Duo Vitalys (acrobàcies), amb molts aplaudiments del públic. Per cada compra de 20 euros es van regalar 2 entrades i els espectacles es van dur a terme a l’exterior, en un recinte tancat amb aforament limitat i amb totes les mesures de seguretat en el context de Pandèmia.

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or se celebrarà a Girona del 24 al 28 de juny. És el tercer any que l’Espai Gironès col·labora amb el Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona, un dels més importants del món. El Centre Comercial destaca la contribució d’aquest Festival a la cultura gironina.

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança. La col·laboració amb el Festival Internacional del Circ s’emmarca en aquesta filosofia.