Una dona de 51 anys ha mort en una caiguda en un incendi en un pis de Salt. També ha resultat afectat un home de caràcter lleu.

Els Bombers han mobilitzat nou dotacions i han hagut de rescatar diverses persones amb l'autoescala per la façana.

En el cas de la ferida crítica, segons els Bombers, quan han arribat se l'han trobat enfilada en una zona d'estenedors i un veí del pis de sota l'ajudava perquè no es precipités. Els efectius de salvament han anat ràpidament a lloc amb l'escala, però la dona s'ha precipitat tot i l'intent per evitar-ho.

El foc s'ha declarat en un pis del Grup Sant Jaume de Salt pels volts de les dotze del migdia. Fins al lloc s'hi han desplaçat Bombers, Policia Local, SEM i Mossos d'Esquadra.

De moment es desconeix la causa del foc que s'investiga.

Desallotjament

Aquest incendi ha obligat a desallotjar veïns del bloc i el del costat. Aquest foc que s'ha donat per extingit pels volts de quarts de dues del migdia ha creat molta expectació a la zona, ja que el bloc de pisos està a tocar de l'ajuntament i del CAP, dues àrees molt transitades de Salt.

Tots els veïns ja han pogut tornar a casa seva, amb l'excepció dels que viuen sota el pis sinistrat perquè també ha quedat afectat per les flames. Tot i això s'espera que en un o dos dies puguin tornar-hi. L'ajuntament de Salt assegura que treballa per trobar-los un allotjament d'urgència pels veïns afectats.