Salt ha patit diversos incendis de contenidors durant la matinada i a més, un cotxe ha resultat afectat per les flames.

La Policia Local investiga qui hi ha al darrere dels focs que han destrossat cinc containers.

Els incendis han tingut lloc amb pocs minuts de diferència en diversos punts de la població i s'han produït en un interval d'una mitja hora.

Aquests focs han obligat a mobilitzar els Bombers i la Policia Local que han anat d'una punta a una altra per sufocar-ne les flames.

El primer dels avisos l'han rebut quan passava un minut de dos quarts de dues de la matinada al carrer de l'Àngel Guimerà. Aquí han trobat dos contenidors fumejant.

Al cap de cinc minuts, els han alertat d'un altre foc de contenidors, en aquest cas al carrer Pep Ventura amb cantonada carrer de Doctor Ramon y Cajal. Aquí també n'hi havia dos.

Posteriorment, quan faltaven set minuts per les dues, han hagut d'anar al carrer Major per un altre container encès i al cap de tres minuts, al carrer Picasso.

Un cotxe afectat

L'últim servei l'han realitzat poc abans de les dues al carrer de Sant Dionís, en una àrea d'aparcaments on a banda de cremar un contenidor, les flames també han afectat un vehicle que hi estava estacionat.

En total, la matinada ha acabat amb cinc contenidors cremats. La Policia Local investiga els fets i i busca l'autor o autors dels incendis.