El conductor d'un cotxe ha mort després de xocar frontalment contra un camió d'obres a la carretera de la Vergonya a Bescanó.

La víctima era I.P., un jove de 25 anys d’Anglès.

El sinistre ha tingut lloc cap a tres quarts d'onze a l'altura del quilòmetre 111,3 de l'N-141, la carretera de la Vergonya.

En aquest punt, la Pilastra, un cotxe ha xocat contra un camió de manteniment d'obres que estava a la zona treballant. El vehicle estava aturat i les obres senyalitzades amb conus. Es desconeix per ara com és que el conductor ha acabat al carril contrari i ha traspassat la senyalització.

Arran de l'emergència s'han desplaçat fins al lloc dels fets, quatre dotacions dels Bombers, quatre patrulles dels Mossos de Trànsit i el SEM amb dues ambulàncies.

Els Mossos de trànsit estan investigant les causes de la col·lisió frontal mortal.

Estabilització d'un talús

Aquestes obres de manteniment del talús de la pilastra van començar el dia 28 de juny i des de llavors, hi havia la calçada restringida entre els quilòmetres 111 i el 112, segons Trànsit.

Arran de l'accident s'ha tallat la carretera N-141. S'ha mantingut sense pas de vehicles fins cap a les dues de la tarda, tres hores després del tràgic succés. La situació llavors s'ha donat per normalitzada, tot i que en el punt del sinistre hi ha un petit tram d'obres.