L’Ajuntament de Girona ampliarà l’aparcament del local social de Torre Gironella. Aquesta és una petició que els veïns i veïnes del barri van fer arribar al consistori a través dels últims pressupostos participats, els de l’any 2019. L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa Obres i Construccions Germans Cruz per un import de 19.087,87 euros amb l’IVA inclòs.

Els treballs consistiran a ampliar la zona en 140 m², ubicada darrere del local social, amb un acabat de grava reciclada respectant les mateixes característiques que té l’aparcament actualment. Primer, s’haurà de desbrossar l’espai i anivellar el terreny. Per delimitar el nou pàrquing es col·locaran travesses i pilones al perímetre, fins a tocar els arbres i talussos naturals. Està previst que els operaris comencin a treballar en l’obra a principis del mes de setembre, i que l’actuació s’allargui sis mesos.

«Aquesta zona d’estacionament es va construir el 2015 arran d’una petició de l’Associació de Veïns de Torre Gironella», va explicar la regidora de Ciutadania de l’Ajuntament de Girona, M. Àngels Cedacers.

L’ampliació tindrà lloc després que hagin finalitzat les obres de millora del camí d’accés a l’aparcament. Una tasca imprescindible perquè la maquinària necessària per engrandir el pàrquing pugui accedir al punt d’actuació.