L’Ajuntament de Girona, a través del Servei Municipal d’Esports, oferirà 2.006 places per practicar activitat física durant el proper curs 2021-2022. En total hi haurà 95 propostes d’activitats físicoesportives i aquàtiques, que començaran l’1 d’octubre. El període de preinscripció començarà aquest proper dimarts, dia 24 d’agost, i finalitzarà el diumenge 5 de setembre.

Com a novetat, aquest any s’oferirà pilates al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau en un nou horari, a les 7.30 h, i escola de tenis tant per a nens i nenes de 4 i 5 anys com per a joves majors de 18 anys, cada divendres a la zona esportiva de la Devesa.

L’oferta d’activitats té en compte les diferents franges d’edat de la ciutadania i inclou propostes de diferents intensitats i característiques tècniques. «Obrim les inscripcions i animo tothom a apuntar-se a les activitats que es desenvoluparan en uns equipaments que compleixen les garanties de seguretat necessàries per evitar contagis de la COVID-19», assegurava el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, que afirmava que «l’objectiu de l’oferta és de fomentar i promoure la pràctica de l’activitat física i de l’esport, així com de millorar els hàbits esportius de la ciutadania».