Sant Gregori obre les inscripcions per a la cinquena marxa de la Dona de Muntanya, que tindrà lloc el proper 5 de setembre. Com cada any, tots els beneficis aniran destinats a la Fundació Oncolliga Girona, per ajudar els malalts de càncer i els seus familiars. La darrera edició es va celebrar el 2019, abans de la pandèmia, i va recaptar 7.400 euros. Els participants ja poden fer les inscripcions per un preu de 13€ a través de la pàgina web.

La marxa d’enguany torna a oferir dos recorreguts amb inici i final a la zona esportiva La Pineda. El primer, de 6 km, fàcil i apte per a tots els nivells. El segon, de 14 km, pensat per caminadores habituades a fer sortides per la muntanya. Per evitar aglomeracions, la sortida serà lliure a partir de les 8.00 hores. Hi haurà premis per a les corredores més ràpides i sortejos de lots de productes. Els homes també poden participar a la cursa, tot i que no podran optar als premis competitius.

En l’organització de l’esdeveniment hi col·laboren l’associació esportiva sense ànim de lucre, Corro X Tu, i l’equip femení de trailrunning de Girona, «Les Nenes Trail». La gent que no vulgui córrer també pot col·laborar amb la causa comprant dorsals solidaris per 5 € o fent donacions de cabell.