El sostre de la nau d’un centre de transformació elèctrica a Sarrià de Ter va esfondrar-se poc abans de la mitja nit de dilluns. L’incident va tenir lloc a dalt d’un bloc de dues plantes de l’avinguda de França, a causa d’una petita explosió d’uns transformadors elèctrics que hi ha a l’interior de l’edifici, segons informen des de Bombers.

La caiguda del sostre no va ocasionar cap ferit, però sí que va deixar 126 abonats sense subministrament, ja que una part del centre de transformació va quedar sense funcionament, tal com apunten fonts d’Endesa. Justament, el fet que el centre tingués la part de mitja tensió encara en servei mentre l’altre estava inoperativa, va augmentar el grau de complexitat i perillositat de la reparació, que es va haver de dur a terme des de l’exterior i que consistia en la instal·lació d’un grup electrogen d’alimentació.

Per aquest motiu, des de la companyia elèctrica es van coordinar amb l’Ajuntament de Sarrià de Ter, la policia i el cos de Bombers. Aquests últims van rebre l’avís a les 00.06 i van desplaçar cinc dotacions de Bombers fins al lloc dels fets.

A la tarda, els abonats van tornar a tenir electricitat, i en paral·lel es van iniciar les obres, que van causar un tall a l’avinguda de França. «Des de l’Ajuntament mirarem que deixin tot aquest sector adequat a les normatives i les exigències de l’any 2021», va afirmar l’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula.