La fira del vehicle Expocasió Girona va tancar ahir una nova edició de mostra automobilística amb les seves millors xifres, tant pel que fa a visitants com a vehicles venuts. Calculen que aproximadament es van vendre durant aquests darrers tres dies uns 450 vehicles amb paga i senyal, apuntant que durant els següents dies a la fira d’ocasió sempre solen haver-hi compres que acaben finalitzant als concessionaris i fan que augmentin lleugerament els comptes finals.

Aquesta bona rebuda consideren que és deguda a l’espai en blanc que va haver-hi l’any passat sense la mostra automobilística, ja que la seva darrera exposició va ser el setembre del 2019 amb l’edició especial KM 0. Tanmateix assenyalen la «forta absència» de xips que provoquen que el mercat de cotxes nou estigui pràcticament aturat.

Amb una superfície total d’uns 12.000 metres quadrats, els visitants han pogut consultar durant aquest cap de setmana una àmplia oferta de cotxes, furgonetes i motos d’ocasió, seminous, gerència i de km 0. A més, aquest any el visitant també podien optar a una àmplia gamma de vehicles híbrids, híbrids endollables i elèctrics. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Fornells de la Selva, més de 460 cotxes i 150 motos van estar en exposició i venda des del divendres, en major part amb promocions i ofertes que oferien els expositors presents -la majoria, concessionaris oficials-. A més, tots els vehicles exposats comptaven amb entrega immediata, un aspecte que és «pràcticament impossible» en el mercat de cotxes completament nous.

Segons els organitzadors aquest ha estat un dels factors claus que ha cridat tanta gent a visitar l’Expocasió de Girona al polígon Pla de la Seva de Fornells de la Selva. Amb tot, des de l’organització informen que s’ha desplaçat fins al municipi gironí molta gent de fora, procedent de ciutats com Barcelona o Igualada, i algun també de la comarca del Maresme.