L’Ajuntament de Salt ha posat fil a l’agulla per executar l’ampliació de l’equipament municipal Som Salt, situada al carrer Anselm Clavé número 3, un projecte que permetrà millorar la instal·lació i que compta amb un pressupost de 88.126 euros. La iniciativa forma part del Pla d’Inversions 2021 i s’integra en la línia de treball de potenciar les infraestructures als barris de la ciutat.

Concretament, el projecte se centrarà en l’ampliació de l’edifici i en els treballs finals de condicionament del solar. En aquest sentit, està prevista la creació d’una segona sala i d’un espai per a magatzem. Les obres han estat adjudicades a l’empresa Montcruma SLU i tenen un termini d’execució de tres mesos.

L’espai Som Salt es va inaugurar el 2017 després que el 2014 l’Ajuntament l’adquirís un espai que anys enrere havia estat la seu de les activitats del Club Tramuntana. Les obres van permetre crear una pista polivalent, un espai cobert, lavabos, vestidors i dutxes.

Un espai polivalent

Som Salt és un equipament municipal que, des de la seva inauguració, ha estat la seu d’un ampli ventall d’activitats destinades, en gran part, als infants i joves del municipi. En aquesta línia, l’espai és un punt de trobada del teixit associatiu i cultural de la vila.