Els efectius d'emergències han localitzat aquest migdia l'home de 79 que estava desaparegut des d'aquest diumenge a la tarda a Llagostera.

Després d'una nit al ras, membres de la Unitat Canina dels Bombers l'han trobat en un bosc que hi ha darrere del cementiri municipal.

Presentava signes d'hipotèrmia, però presenta un bon estat de salut, segons fonts municipals. El SEM se l'ha emportat amb ambulància per fer-li un reconeixement.

El desenllaç s'ha produït aquest matí durant el dispositiu de recerca en el qual participaven Bombers, Policia Local de Llagostera, Mossos i voluntaris.

La desaparició es va conèixer diumenge a la tarda i cap a tres quarts de vuit del vespre es va muntar la recerca. Que va començar a la zona de l'avinguda de l'Esport de Llagostera, segons informen des de Bombers.

L'home d'edat avançada, que es diu Josep, és resident al geriàtric de Llagostera, va participar en la festa de la Gent Gran que es va celebrar ahir i des de llavors, no se'n sabia res.

En el moment de la desaparició, vestia pantalons curts, polo blau i jaqueta grisa.

La recerca s'ha aturat cap a dos quarts de tres de la matinada i avui el matí, cap a dos quarts de nou, s'ha reactivat. Finalment cap a quarts de 12 del migdia, la Unitat canina dels Bombers de Vic han trobat a l'home.