L’Ajuntament de Girona ha adequat l’accés al Complex Esportiu de Palau per tal de millorar i ordenar aquest punt de la ciutat. L’actuació ha consistit en crear una vorera des de l’avinguda de Lluís Pericot fins al pavelló, i en reordenar l’entrada de vehicles a l’aparcament. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí, han visitat els treballs que s’han portat a terme durant les últimes setmanes a l’exterior de l’equipament esportiu.

Es tracta d’una actuació que respon a la voluntat de millora dels entorns sensibles, en aquest cas un complex esportiu. Aquests punts, igual que les escoles, són utilitzats per moltes famílies.

Marta Sureda - Regidora de Mobilitat i Via Pública

La nova vorera connecta el pas de vianants que hi ha a l’encreuament de l’avinguda de Lluís Pericot amb el carrer de Josep Aguilera i Martí amb l’entrada del Pavelló Municipal de Palau. Abans aquesta zona de pas no existia i s’havia d’accedir a les instal·lacions esportives a través de l’aparcament de terra. Amb els treballs s’ha pavimentat la vorera per a la gent que va a peu i s’ha donat entrada i sortida als vehicles que volen anar a les places d’estacionament.  

Els treballs, que han anat a càrrec de l’empresa Rubau Tarrés, han tingut un cost de 79.008,35 euros (IVA inclòs). Van començar la primera setmana de juliol i està previst que finalitzin aquest mes d’octubre amb la instal·lació de l’enllumenat públic.