El pati del Col·legi Verd de Girona s’ampliarà fent ús d’una part de l’espai que ara ocupa la Clínica Girona. La previsió és que l’equipament sanitari es traslladi al nou edifici, que està en la fase final d’obres, a la carretera Barcelona, pel Pont de la Puríssima.

Segueix sent una incògnita què passarà amb l’antic edifici que ara ocupa la clínica, al carrer Joan Maragall de l’Eixample gironí. El que sí que està clar és que la part que toca amb el Col·legi Verd servirà per fer l’ampliació del pati. Ho va tornar a confirmar la regidora de Salut a l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, en una entrevista a Girona FM, on recordava que es tracta d’un compromís que ja s’havia establert amb l’empresa gestora.

L’any 2018, des de Clínica Girona havien rebut fins a quatre ofertes per a aquest bloc. Entre elles n’hi havia d’immobiliàries, d’empreses comercials, de fonts d’inversió i, fins i tot, una procedent d’Holanda, que estaria interessada a fer-hi apartaments turístics. Però, en aquell moment, el gerent havia afirmat que tenien intenció de segellar el contracte un cop se sabés segur en quina data es podria fer entrega de l’edifici.

Ara que la data per traslladar-se al nou edifici s’ha fixat a principis de desembre, tot apunta que s’haurà d’esclarir aviat quin és el destí de l’edifici actual.