Cassà de la Selva ja ha decidit els projectes als quals destinarà la partida de 78.000 euros dels pressupostos participats de l’Ajuntament. La partida es repartirà entre tres de les onze propostes que van arribar a la votació final, en la qual van participar 920 habitants (un 10% de la població del municipi).

El projecte guanyador, amb un 33% dels vots, ha estat la remodelació del teatre del Puig d’Arques, on també es milloraran les instal·lacions del gimnàs i els vestidors. Aquesta actuació compta amb un pressupost de 56.000 euros.

A més d’aquest projecte, es podran executar dues propostes més que exhauriran tota la partida. Una d’elles és la que ha quedat en tercer lloc en número de vots (25,5%), que és la instal·lació de cinc noves fonts d’aigua a llocs estratègics del municipi. També se’n renovaran cinc més, de manera que el consistori adquirirà un total de 10 fonts d’aigua mixtes per a ús de persones i animals, per un cost estimat de 21.000 euros.

Per acabar, també es podrà realitzar la proposta de la instal·lació de les Biblio Places. Es tracta de tres punts d’intercanvi de llibres que estaran situats al parc de la llar d’infants, a la plaça de la Coma i a la piscina. Aquest darrer projecte té un cost aproximat de 1.000 euros.

Del total de vots emesos, 847 ho van fer en línia, a la plataforma web, i la resta van votar de forma presencial als tres punts habilitats.