Amb l’objectiu de facilitar la mobilitat nocturna durant sis dies funcionarà l’anomenat bus nocturn. Es tracta d’una mesura que s’implantarà concretament els dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre i el 5 de novembre. Els autobusos especials que oferiran aquest servei començaran a ser operatius a les 10 de la nit i faran el seu darrer recorregut a 2/4 de 7 de la matinada.

Les seves sortides seran cada mitja hora i tindrà diferents parades: Des de l’avinguda Ramon Folch (jutjats), Gran Via de Jaume I, plaça Marquès de Camps, carrer de Santa Eugènia, carrer del Riu Güell, passeig d’Olot, avinguda de Sant Narcís, plaça de l’Assumpció, carrer de la Mare de Déu de la Salut, avinguda de Sant Narcís amb el parc de la comtessa Ermessenda, el carrer de Barcelona a l’alçada de l’Hipercor, el carrer Migdia, el carrer de Reggio Emilia, el carrer d’Albi, la pujada de Palau, l’avinguda Lluís Pericot, el carrer Emili Grahit fins al parc tecnològic, el carrer del Carme des de Vila-roja i novament el carrer Migdia i la Gran Via de jaume. Aquest serà el servei del centre de Girona.

Pel que fa als serveis en direcció a Montjuïc les seves sortides seran cada hora des de 2/4 d’11 de la nit fins també a 2/4 de 7 de la matinada. Seguirà les parades que habitualment fa la línia 1. I també hi haurà un altre servei en direcció al barri de Germans Sàbat amb sortides programades cada hora des de les 10 de la nit a les 6 de la matinada. En aquest cas, se seguirà el trajecte i les parades de la línia 6.

Cal tenir en compte, però, que segons ha anunciat l’Ajuntament de Girona, amb aquest servei el bus de nit de Fires seran vàlids tots els títols de TMG. La targeta BUS UdG i les targetes ATM no seran vàlides durant aquest servei de nit.