Per primer cop a la seva història el programa de les Fires de Sant Narcís inclou la primera cursa adaptada d’infants i joves. L’escenari serà el Parc Central i es disputarà el 7 de novembre a partir de 2/4 d’11 del matí. Un esdeveniment històric i tot un exemple.

Multicapacitats amb la complicitat del GEiEGi del Club Atletisme Girona es van proposar fa uns temps organitzar la 1a Cursa Adaptada d’Infants i Joves a Girona 2021. Doncs ar aja és una realitat i es podrà celebrar fins i tot dins de la programació oficial de les Fires. Tota una fita que si funciona de ben segur que li voldrà continuïtat. Des de l’inici a 2/4 d’11 fins a les 12 del migdia es farfan els recorreguts que estaran compresos entre els 20 i els 100 metres segons han anunciat els organitzadors.

Des de Multicapacitats s’anima a «col·laborar, a difondre i a convidar a participar, a tots aquells infants i joves que conegueu i en tinguin ganes». Fa unes setmanes va tenir lloc també la primera Cursa infantil adaptada a la ciutat de Barcelona en la que hi van participar molts nens i nenes amb discapacitat. Nens i nenes que sovint queden al marge d’aquestes jornades. Per tant, és una bona notícia que ara també aquesta iniciativa s’hagi inclòs en el programa de Fires de Girona.