Guillem Roma substituirà l’Orchestra Fireluche & Pau Riba en la programació dels concerts previstos per aquestes Fires de Sant Narcís al parc del Migdia.

El tàndem musical format pel grup de la Cellera de Ter i el cantant mallorquí ha hagut de suspendre l’actuació del divendres 5 de novembre per motius de salut. Al seu lloc s’ha programat el concert del cantautor osonenc Guillem Roma, que tocarà aproximadament a dos quarts de deu del vespre, després de Cesk Freixas.

Guillem Roma presenta una proposta que fa ballar el públic i reflexionar a parts iguals, amb l’originalitat i connexió que caracteritzen l’artista i amb l’elegància d’una posada en escena cuidada fins a l’últim detall, talent i músics de primera línia.

Després de publicar Oxitocina, el disc amb què es va donar a conèixer, i Nòmades, que el va dur en una gira de més de 150 concerts arreu del país, Roma va fer un salt endavant en el seu univers creatiu amb Connexions l’any 2017, i aquest 2021 ha estrenat el nou treball discogràfic Kiribati, amb una energia renovada, fresca i amb altes dosis d’optimisme.