Un accident a l'N-II a l'altura de Girona ha deixat aquest matí quatre ferits, un dels quals en estat crític i un altre greu. Segons els Bombers de la Generalitat, a les 10.48 hores hi ha hagut un xoc frontal entre un turisme i una furgoneta al punt quilomètric 712 de la via.

La via ha quedat completament tallada pels dos carrils prop de dues hores i mitja, i segons ha informat el Servei Català de Trànsit ja s'ha pogut restablir el trànsit. L'accident ha provocat retencions de prop de dos quilòmetres.

L'accident ha fet bolcar la furgoneta, que ha quedat molt malmenada pel cop, i dues persones han quedat atrapades dins de cada vehicle. Els Bombers, que han traslladat quatre dotacions per atendre l'emergència, han pogut rescatar els atrapats passades les 11 hores.

El SEM ha atès a quatre ferits, un dels quals en un home de 66 anys en estat crític. La resta són un home de 36 anys que està en estat greu; una nena de 8 anys i una dona de 56 estan en estat menys greu. Tots quatre han estat traslladats a l'Hospital Trueta de Girona.