El col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons celebra les 14es Jornades de l'Arròs de l'1 al 15 de desembre, i per donar-ho a conèixer ahir al matí va oferir un tast a tothom que es va acostar al Mercat del Lleó.

Durant aquesta campanya, als restaurants adherits al col·lectiu –Duc de l’Obac, Massana, Occi, Egg Gastronomia, La Riera de Sant Martí Vell, El Celler de Can Roca, Àpats, Umai i Pere Malagelada– s’hi podran trobar diferents propostes gastronòmiques amb l'arròs com a ingredient destacat.

Toni Vallory, president de Girona Bons Fogons ha explicat que la finalitat de les jornades és "defensar el producte de proximitat, els productors de l'arròs de Pals, i la cuina gironina". Bons Fogons vol donar a conèixer el receptari gironí de sempre basat en els productes autòctons i també en aquells que arriben diàriament als mercats de la ciutat. Cada restaurant farà un arròs personal i singular segons la seva tipologia de cuina.