Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir al matí dos homes que fugien en patinet per robar en una furgoneta i intentar-ho en un cotxe durant el matí. La policia els va arrestar a la zona de les granotes del parc Central, tenen 23 i 29 anys, i domicili desconegut.

El primer robatori va ser pels volts de dos quarts de vuit del matí a l’avinguda Sant Francesc. Van rebre l’avís que acabaven de rebentar el vidre d’una furgoneta i que n’havien robat objectes de l’interior. Testimonis van veure els autors i els agents van recollir-ne la descripció i van iniciar una rercerca. Poc després, els Mossos van rebre l’avís que, al carrer Migdia, dos joves intentaven robar una bossa de mà de dins d’un cotxe i que van fugir del lloc amb patinet, sense el botí.

Amb la descripció, els agents van tornar a fer recerca i finalment els van detectar circulant pel parc central. A lloc s’hi van desplaçar diverses patrulles i també una de la Policia Municipal. Un cop identificats, van acabar detinguts. També duien un patinet que de moment es desconeix si està sostret.