El cartell dels Pastorets de Girona d’aquest any ret homenatge a la ciutat de Girona que tan estimava Joan Ribas Feixas i al mateix exdirector del grup Proscenium encarregat de la representació teatral. Ribas va morir el juny d’aquest any. Empresari, activista cultural, mecenes, propietari de la Sala La Planeta, era l’ànima d’Els Pastorets de Girona.

En el cartell, es veu la ciutat de Girona des de la muntanya de les Pedreres. Allà hi apareix l’ombra de Joan Ribas a dalt de la torre d’Alfons XII, al costat de dos àngels. El director encoratja els pastorets a fer reviure el Misteri de Nadal. A primer terme, els dimonis es conxorxen per destorbar els que caminen cap al pessebre.

El cartell amb la ciutat i l’ombra de Ribas dalt de la torre. | DIARI DE GIRONA

El cartell amb la ciutat i l’ombra de Ribas dalt de la torre. | DIARI DE GIRONA tapi carreras. girona

Els Pastorets, que també serà un homenatge al seu cofundador i exdirector, arriben enguany a la 41a edició i es representaran al Teatre Municipal els dies 25, 26 i 30 de desembre d’aquest any i l’1 i el 2 de gener de l’any vinent. L’espectacle serà una versió encara adaptada a les mesures contra la Covid-19. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del mateix teatre i a les de l’Auditori- Palau de Congressos. També per internet.