L'obertura del Primark a l'Espai Gironès de Salt ha generat una gran afluència de persones. Poc després de les nou del matí, desenes de persones feien cua a l’exterior de l’Espai Gironès. Volien ser els primers a entrar a la nova botiga de Primark al centre comercial. A mesura que s’apropava l’hora d’obertura la cua es feia més llarga i els guardes de seguretat l’havien d’ordenar. Sobretot eren dones, algunes amb fills menors que ahir no van anar a l’escola.

No va ser una allau, però sí un incessant flux de persones per a estrenar l’establiment de la marca irlandesa. En la primera mitja hora, més de mil compradors ja havien entrat a l’establiment. La festa que havia muntat des de primera hora la plantilla de la botiga es va notar des del moment de rebre als primers compradors. Tots ells rebien un petit obsegui i una gran bossa, que molts no van tardar a omplir. Un DJ feia sonar música a tot drap i la plantilla de venedors va formar un passadís per aplaudir els primers clients.

80 nous llocs de treball

La nova botiga compta amb més de 3.700 metres quadrats d’espai comercial distribuïts en dues plantes i ha suposat la creació de 80 llocs de treball.  

La de Salt és la primera botiga de la marca a les comarques de Girona, la setena de Catalunya i la 401 de tot el món. La cadena compta actualment amb més de 1.200 treballadors a tot Catalunya.