El Centre Comercial Espai Gironès de Salt acollirà el proper dissabte 12 de febrer diverses actuacions d’artistes del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona. Serà un espectacle únic i gratuït del Festival Internacional del Circ de Girona, un esdeveniment d’èxit mundial. Les dues funcions de dissabte es tornaran a dur a terme en aquesta ocasió a la Plaça del Foc de l’Espai en dues funcions: una a les 12h i l’altra a les 18h.

Hi actuaran els artistes Jason Palma (equilibris), els Hermanos Reyes (malabars), els Hermanos Latino (mà a mà), Familia Palma Díaz (jocs icaris) i el pallasso Peter Campa.

Durant la setmana també s’estan regalant entrades per als espectacles del dijous 17 de febrer a les 20:30h (20 entrades individuals) i del divendres 18 de febrer a les 17:30h (20 entrades més també individuals). Les entrades per assistir a aquests espectacles del Festival es poden aconseguir al Punt d’Informació de l’Espai Gironès, fins dissabte 12 de febrer o fins que s’esgotin, amb un o dos tiquets de compra que sumin un mínim de 30 euros.

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or, que enguany arriba a la 10a edició, se celebrarà a Girona del 17 al 22 de febrer.

És el quart any que l’Espai Gironès col·labora amb el Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona, un dels més importants del món. El Centre Comercial destaca la contribució d’aquest Festival a la cultura gironina. Les actuacions de l’any passat van aplegar centenars d’assistents.