Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres, dos homes de 25 i 31 anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa en un habitatge de la ciutat de Girona.

 

Pels volts de les cinc de la tarda d'ahir, el cos policial va rebre l'avís que dos nois estaven forçant la persiana d'un domicili del carrer Costa Brava de Girona. Immediatament, es van desplaçar diverses dotacions i van comprovar que els lladres havien fugit en direcció al carrer Rosselló i havien entrat en un bloc de pisos. Finalment, se'ls va localitzar quan intentaven amagar-se al vestíbul de l'edifici. En l'escorcoll, se'ls va intervenir diverses eines habitualment emprades per cometre robatoris amb força tipus claus, palanques o targetes. Després de comprovar que el balcó del domicili violentat presentava marques de forçament van quedar detinguts com a presumptes autors dels robatoris amb força en grau de temptativa.

 

Els detinguts, un d'ells amb antecedents, han passat avui a disposició de jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.