La popular cadena de pizzeries Corsaro ha estat objecte de tres intents de robatori en només quaranta dies de diferència i en tres dels sis seus locals que té repartits pel territori gironí. En dos dels casos, els lladres van aconseguir el seu objectiu i en el tercer van malmetre part del comerç per intentar accedir al seu interior.

El propietari de la cadena, Alessio Corsaro, se sent impotent. Els robatoris es produeixen de matinada i sempre rep l’alerta de l’empresa de seguretat quan salta l’alarma. El primer dels casos va succeir a l’establiment que la cadena té a Vilablareix. El segon va passar al local de Sarrià de Ter i el tercer a Girona, a la zona dels Químics.

En la gravació de les càmeres es veu sempre un grup reduït de persones que destrossa la persiana, la porta i els vidres i rebenta el mostrador i la barra de l’establiment amb la finalitat d’endur-se la caixa amb el botí al seu interior. No agafen res més. Cap producte d’alimentació ni cap ampolla. Només la caixa, de canvi automàtic i que té sempre diners a l’interior.

Alessio Corsaro lamenta la inseguretat que pateixen els locals comercials davant de tants atacs: «Sembla que és impossible obrir un negoci i poder guanyar-se la vida dignament», es queixa. Després de cada robatori, a més de les pèrdues econòmiques pel robatori, ha de destinar diners a les reparacions i «barallar-se» amb les companyies asseguradores que , segons apunta mai li posen fàcil.